Gilleshallen Löddetofta

 

Gillessalen LÖDDETOFTA

Skapa ett eget event utöver det vanliga

Vad kan man göra med ett stort vikingahus? Mycket! Hyr vår storslagna gillehall och skapa en tillställning utöver det vanliga. Vare sig det handlar om bröllop, 50-årsfest, företagskickoff, konferens eller något helt annat så kommer arrangemanget bli oförglömligt! Med sina 100 sittplatser och sin rymliga atmosfär är det bara fantasin som sätter gränser. Med sin fantastiska akustik är det dessutom den perfekta lokalen för olika kulturevenemang som exempelvis teater, utställningar och konserter.

Gillehallen är 8 meter hög, 8 meter bred och 25 meter lång. Den är byggd av grova, tjärade plankor, även kallat bulverk – en vanlig byggteknik i det vikingatida Skåne och Gotland.

Här finns gott om plats för mingel, dans och festligheter. Lokalen är stämningsfullt upplyst och inredd. Den erbjuder en kombination av moderna bekvämligheter och historisk atmosfär.

Boka ditt unika evenemang redan idag!

Tillsammans skräddarsyr vi ditt event så att du och dina nära & kära får en upplevelse för livet. Bröllop, knäsättning, födelsedagskalas, Kick-offs. Det är bara fantastin som sätter gränser!

Upplev ett äkta vikingagille med helstekt gris eller gryta, dryck och mjöd.  Stavkarlen berättar spännande  sagor. Lekar och tävlingar kan vara en trevlig avslutning på ett dagsbesök i Vikingatiden. 

Men Löddetoftas gilleshall erbjuder mer än så.  Din egen fest, med dina vänner eller kollegor där du själv står för mat och dryck, eller med catering  från oss.  

Utanför har vi en scen med ljudanläggning där allt från Irländsk afton till lokal bonnadans kan anordnas. Modern teknik med ljud, ljus och videoprojektor kan tillhandahållas.

Boka nu

 

Har ni frågor?

För frågor och hyra av lokal är ni välkomna att kontakta oss:

Vill du hyra lokal hos oss?

Välkommen att kontakta oss!