Kontakt & information

VikingaTider är beläget i Löddeköpinge, Skåne, mellan Malmö och Helsingborg.

GPS-koordinater:
N 55° 45.5985′
E 13° 1.5914′

VikingaTider
Ådalsvägen 18
246 35 Löddeköpinge

Projektledare
Lotta Jonson
046-70 62 10
info@vikingatider.se

Se kartan till Vikingatider i fullskärm:

Hos VikingaTider hittar du en av Kävlinge kommuns InfoPoints. Här kan du kostnadsfritt hämta kartor och broschyrer om besöksmål i närområdet. När museibutiken är öppen ger vi dig personlig service gällande turistiska frågor. Välkommen!


Gå på upptäcktstur i vårt närområde.

Följ med storkarna Greta och Åke på en resa till spännande besöksmål och aktiviteter för alla åldrar i Lundaland.

Ladda ner filmen här:
Den underbara resan i Lundaland   7.11 min

VikingaTider anordnar kurser, barnaktiviteter, guidningar för barn och vuxna, skolarrangemang, temadagar, workshops, barnkalas i vikingastil, tävlingar, uppvisningar och mycket mer.


Långhuset
kan hyras för fester, kurser och företagsevent.

I vår kalender och på facebooksidan läggs löpande ut information om t.ex. kommande sommarläger, kämpadagar och andra specialarrangemang.

Bussresearrangörer och turoperatörer är välkomna att höra av sig för skräddarsydda lösningar. Grupperbjudande.

 

VikingaTider har en säsongsöppen verksamhet under maj-september. Vårt område och museibutik håller öppet alla dagar då vi har evenemang. Se kalendern för evenemang. Det går att promenera på området även då vi har stängt. Övriga tider under hela året går att boka för gruppbesök.

Den ideella föreningen Viking Foundation/VikingaTider är religiöst och politiskt obunden. Vi arbetar helt på demokratisk grund och inom vår verksamhet är alla lika välkomna.
Policydokument

Volontär och sponsring
Som medlem i vår medlemsklubb Megingjord kan du delta som volontär, hantverkare och viking i verksamheten.Vi behöver alltid en hjälpande hand vid event, experiment och olika projekt. För dig som är hantverkskunnig och/eller vill prova på att leva vikingaliv finns det stora möjligheter att bli en del av VikingaTider.

Du som privatperson kan också bidra med en del till VikingaTider på egen hand. Från ett träd att plantera i landskapet till ett takspån till den kommande stavkyrkan.

 

Om du som företag är intresserad av att sponsra VikingaTider är du välkommen att köpa större eller mindre delar av projekt, t.ex. en träddunge, material till våra byggnader eller ge en större donation. Självklart finns det även möjlighet att bli företagsmedlem i Megingjord. Samarbete, engagemang och ambassadörskap är det som hjälper till att utveckla VikingaTider.

Comments are closed.