Program 2022

Program 2022

Vårt program

Här hittar du årets spännande evenemang

Vintermarknad

 10 - 28 DECEMBER

Välkommen till en vikingatida Julmarknad

Res tillbaka  i tiden och gå på Julmarknad


Höstmys på VikingaTider

2 - 4 NOVEMBER

Välkommen till Höstmys


Värm dig med en kopp varm äpplemust medans du provar på att baka bröd eller täljer i trä så som Vikingarna gjorde för 1000år sedan. 

Höst / Vinter

Höstmys på Vikingatider

Välkommen till Vikingatiders Höstmys den 2-4 november. Värm dig med en kopp varm äpplemust medans du provar på att baka bröd eller täljer i trä så som Vikingarna gjorde för 1000år sedan. Sedan kan ni sätta er ner för att lyssna på alla de spännande sagorna från Vikingarnas tid och mytologi för att förstå bättre vad man trodde på och hur man filosofera.

Ni är varmt välkomna till Vikingatider för en mysig stund.


2 - 4 November

kl. 11-16

Ons-Fredag

Entré:

Vuxna 50 kr,

Barn under 13 år 30 kr

0-3 år gratis


Vikingatiders

Vintermarknad

I år kommer vi på VikingaTider att skapa extra julstämning med en vintermarknad. Den kommer att äga rum Lördag och Söndag, 10e och 11e december, kl. 11-16. Marknaden kommer att hållas i vår stora gillesal, som kommer att vara stämningsfullt ombonad. Det kommer finnas lättare mat och varm dryck att köpa. Botanisera ibland vikingatida hantverk och lär dig mer om hur Vikingarna tog sig igenom den tuffa Vintern.


10-11

December

lördg & söndag

kl. 11-16

Entré:

Vuxna 50kr

Barn under 13 år 30kr

0-3år Gratis


Museibutiken

Under våra evenemang har även vår spännande museibutik öppen. Här finns något för alla - både stora och små. I butiken hittar du även vår caféhörna där du kan slå dig ner med en kopp kaffé eller en svalkande glass i sommarsolen.