Medlemsklubben

Medlemsklubben

Megingjord

Bli medlem i VikingaTiders medlemsklubb. Namnet har vi lånat från guden Tor och hans styrkebälte. Det är ett bra uttryck för den kraft vi besitter när vi arbetar tillsammans.

Som medlem i Megingjord kan du delta som volontär, hantverkare och viking i verksamheten, få inbjudan till rabatterade event, kurser, föreläsningar eller rabatt i vår museibutik.

BLI VIKING

Delta bakom och framför kulisserna

Delta som volontär, hantverkare och viking i verksamheten. Vi behöver alltid en hjälpande hand vid event, experiment och olika projekt. För dig som är hantverksintresserad och/eller vill prova på att leva vikingaliv finns det stora möjligheter att bli en del av VikingaTider. Vilka delar av verksamheten du vill engagera dig i bestämmer du själv, och har du egna idéer får du gärna kontakta oss.


Hello world
Hello world

Medlemsavgift:

Enskild medlem: 200 kr/år

Familjemedlemskap max 2 vuxna: 350 kr/år

SOM MEDLEM

Bli en viktig del av verksamheten


I Megingjord har vi många duktiga hantverkare, nya som erfarna, som gärna delar med sig av sin kunskap. Andra medlemmar får du träffa under våra medlemsträffar och event. Passa på att få utöva ditt intresse och lära dig något nytt, samtidigt som du får möjlighet att lära känna ett härligt gäng som delar ditt historie- och hantverksintresse!

Har du frågor om vår verksamhet och Megingjord?