Bokningsbara aktiviteter

Bokningsbara aktiviter

Boka en egen aktivitet!


Boka ett unikt evenemang hos VikingaTider! Välj en av våra bokningsbara aktiviteter eller kontakta oss med egna önskemål. För mer information och bokning kontakta oss via e-post eller telefon

Guidad visning


Under vikingatiden möts öst och väst, asatro och kristendom, landsbygd och stad, gammalt och nytt. Den här färgstarka och mångfacetterade delen av Skandinaviens spännande historia är det vi på VikingaTider vill berätta om. En guidad visning av området varar mellan 45 – 60 minuter. Lär er mer om hur livet var i Löddeköpinge för 1000 år sedan, hur landskapet har förändrats samt hur vi arbetar med att levandegöra Skånes tidiga historia. Visningen hålls på svenska eller engelska, och kan skräddarsys efter exempelvis intresseområde eller åldersgrupp.

Pris: 1500 kr (inkl. moms) 

45 - 60 minuter guidning

Max 30 pers per guidning.

Vi anpassar guidningarna efter önskemål - allt från ålder till intresse.

Utöver historiska guidningar erbjuder vi även guidningar med inriktning mot natur.

Vikingatida barnkalas


Vill du fira din födelsedag som en riktig viking? Vi arrangerar barnkalas med lekar och sagor i vårt långhus! Programmet är 3 timmar långt. VikingaTider tillhandahåller grill att tillaga medhavd mat på.

Sagor och mytologi


Kliv in i långhuset, sätt dig vid härden och låt dig förtrollas av sagor från förr. Vår sagoberättare tar er med på en spännande resa tillbaka till en tid fylld av gudar och gudinnor, hjältedåd och vardagsgnabb. VikingaTider bjuder på en värmande soppa och bröd. Programmet är 1 timme långt och kan även göras som ett uppsök hos kund. 

Besök oss:

-1 timmes sagor & mytologi

- Soppa med bröd i en vikingatida miljö

Max 25 deltagare

4000 kr (inkl. moms)

Uppsök:

-1 timmes sagor & mytologi

- Vi besöker er

3500 kr (inkl. moms)

+ reseersättning